FAQ

Consumibles, referències i manipulació

Com puc saber la tinta/el tòner que gasta la meva impressora?

Utilitza el nostre buscador de 3 clics en la part superior, escollint en primer lloc la marca, la sèrie de la teva impressora en el segon desplegable i finalment el model en concret.
El resultat seran els productes corresponents a la teva impressora. 

Com puc buscar la referència de la meva impressora

Situat al buscador que es troba en la part superior del menú de navegació i introdueix la referència numèrica, se't mostraran els resultats que coincideixen amb la teva referència.

No aconsegueixo localitzar la meva impressora al buscador i/o la meva referència de tinta/tòner, em podeu ajudar?

Sí, contacta'ns mitjançant telèfon o correu electrònic i localitzarem la referència que necessita la teva impressora.

Quina diferència hi ha entre consumibles compatibles i originals?

Els consumibles que comercialitzem són de la nostra pròpia marca, un producte propi desenvolupat i testat amb totes les garanties perquè puguis obtenir la millor qualitat d'impressió sense renunciar a l'estalvi. El nostre consumible compatible ofereix les mateixes prestacions que l'original, inclou major capacitat, alt rendiment i l'estalvi que necessites pel teu negoci o oficina domèstica.

En el passat havia gastat consumible compatible i sempre em donava problemes, és fiable la vostra marca?

Hi ha un mercat molt ampli de consumibles compatibles, amb gran variació de preu i qualitat; el producte que Catim ofereix està altament provat amb una quota de defectuosos molt inferior envers altres marques de compatibles. És un producte que dóna un resultat òptim, i en cas de que excepcionalment no fos així, Catim ofereix totes les garanties per oferir una solució o un reemplaç d'aquell producte.

Necessito la referència de tinta o tòner original, me'l podeu subministrar?

Sí, també oferim consumible original tant de tòner com de tinta. Posa't en contacte amb nosaltres i et farem arribar un pressupost amb la referència original que necessiti la teva impressora.

M'he equivocat en comprar les referències per la meva impressora, es pot fer una devolució?

Sí, en cas d'haver comprat una referència errònia, es procedirà a efectuar un canvi, sempre que el producte no hagi estat desprecintat ni retirat del seu embalatge original.

Tinc problemes amb la tinta que he adquirit, em podeu ajudar?

Sí, contacta'ns  explicat-nos el teu problema concret i hi posarem solució en la major brevetat possible.

Preus, descomptes i enviament

Els preus que apareixen en la web inclouen l'iva?

Sí, es tracta de preus finals, amb iva inclòs. En el cas de les impressores, a més de l'iva també s'inclou la taxa de 5,25€ + iva que s’aplica en concepte de la Llei de propietat intel·lectual (RD llei 12/2017 BOE 4 juliol 2017).  

Com funciona l'oferta de la segona unitat al 50% de descompte?

Es tracta d'un descompte en una gran selecció de tintes i tòners, en la nostra botiga online i en botigues físiques, que inclou fins al 50% de descompte en la compra de la segona unitat de la mateixa referència. La majoria de les referències tenen el descompte del 50%, excepcionalment algunes poques tenen aplicat un 30% de descompte. Es considera una mateixa referència cada un dels colors (per exemple, 301XL Negre és una referència i 301XL Color és una referència diferent).

Puc fer una comanda i recollir els productes en botiga?

Sí, al magatzem central que es troba al carrer Torelló 65 de Vic, truca'ns prèviament i et confirmarem disponibilitat.

Feu repartiment de comandes?

El repartiment de les comandes de Vic, on es troba el nostre magatzem central, compta amb entrega gratuïta de totes les comandes tant de consumible com impressores i paper (independentment de l'import). La zona inclosa és Vic ciutat, Gurb i els polígons (Malloles, Les Casasses, PAE 1-2-3, Mas d'en Prat, Mas Beuló, Sot pradals i Mas Bigas).

Feu enviaments de comandes?

Sí, a tota la península, amb enviaments en 24-28h. Consulta les tarifes d'enviament i l'import mínim per obtenir enviament gratis en aquesta secció.

Tinc una urgència, em podeu fer un enviament ràpid?

Sí, contacta amb nosaltres i valorarem les opcions que més s'adeqüin al què necessites.

Política de devolucions

M'he equivocat comprant la referència, puc canviar-la pel producte correcte?

Sí, sempre queaquell producte no hagi estat desprecintat i conservi l'embalatge original. Contacta amb nosaltres i procedirem a fer el canvi. El client abonarà la possible diferència de preu que hi hagi entre les dues referències, i si és a favor del client, es retornarà a través d'un val amb l'import pagat de més per part del client.  

Quin és el període de devolucions per tinta i tòner?

El període de devolucions (productes sense desprecintar i conservant embalatge original) és de 6 mesos pels tòners (original, compatible) i de 6 mesos per les tintes (original, compatible). La devolució es farà mitjançant un val sense data de finalització. En cap cas es procedirà al retorn de l'import.

Quin és el període de devolucions per impressores?

El producte s'ha de mantenir en el seu embalatge original, sense desprecintar i sense haver instal·lat les tintes setup. El període de devolucions és de 6 mesos. La devolució es farà mitjançant un val sense data de finalització. En cap cas es procedirà al retorn de l'import.

Puc fer una devolució de tinta o tòner desprecintat?

Malauradament no és possible, ja que un cop obert no se'n poden conservar les propietats al 100%, i per tant no es pot tornar a posar a la venda.

Puc fer una devolució d'una tinta o tòner comprada de fa més d'un any?

No és possible, ja que en aquest període les versions que van substituint a les anteriors s nombroses, i no ens és possible acceptar devolucions de producte amb més d'un any d'antiguitat.