Ningú coneix les impresores com nosaltres, necessites servei tècnic? Parlem!

Posem a la teva disposició el nostre personal tècnic més qualificat; si tens problemes amb la teva impressora, ja sigui de tecnologia làser o tinta, podem ser la teva solució. Reparacions, revisió d'equip, posada a punt... som el teu servei tècnic!

Comptem amb formació en servei tècnic de totes les marques, així com els cursos oficials amb Epson i Brother. Sempre t'oferirem un diagnostic ràpid i clar, i si finalment el teu equip no es pot reparar, juntament amb tu buscarem la millor solució.


Pas 1. Diagnòstic previ

Es realitza un diagnòstic prèvi per valorar la magnitud de l'averia, es realitza un pressupost incloent la mà d'obra i els possibles rencanvis si fos necessàri, i es valora juntament amb el client.


Pas 2. Claredat i transparència

En el cas de les impressores de tinta, degut al seu baix cost, es valorarà amb el client si la reparació és la millor opció, en cas de necessitar components que encareixin excessivament la reparació.


Pas 3. Reparació

Després de parlar amb el client es procedeix a la reparació en la major brevetat possible. Si no fós possible s'aconsellaria al client una màquina nova en funció de les seves necessitat d'impressió..