Qui som?

Catim es defineix a partir d’anys d’experiència en el sector de la venda de consumibles genèrics i originals. El nostre model de negoci està validat per una llarga trajectòria que l’ha convertit en una marca de confiança. Catim ofereix una qualitat de còpia igual a l’original, un preu competitiu i un excel·lent servei atès per professionals especialitzats en el sector.

Catim és una empresa dedicada a la venda de tòners, tintes i impressores, per a particulars i empreses amb una trajectòria de 15 anys i 4 botigues repartides per tot Catalunya. La nostra infraestructura ens permet donar el servei de millor qualitat a nombroses empreses i particulars, facilitant solucions d’impressió, consumibles, rentings i assessorament.

Treballem per servir-te les millors marques tant en originals com en compatibles, t’oferim un producte altament provat i desenvolupat, assequible, amb les mateixes prestacions que l’original i llest perquè no t’hagis de preocupar de res. Nosaltres seleccionem el millor producte per a tu, i t’oferim un gran preu i servei.

Catim, paga la tinta, no la marca.