Qui som?

CATIM es defineix a partir d’anys d’experiència en el sector de la venda de consumibles genèrics i originals. El nostre model de negoci està validat per una llarga trajectòria que l’ha convertit en una marca de confiança. Catim ofereix una qualitat de còpia igual a l’original, un preu competitiu i un excel·lent servei atès per professionals especialitzats en el sector.

Estalvia en el teu cost de impressió fins a un 80% amb els cartutxos de tinta i tòner genèrics per impressores de Catim; t'oferim les mateixes prestacions que el consumible original, a un preu assequible, sense renunciar a qualitat i servei. Les tintes i tòners genèrics de Catim compten amb un desenvolupament validat, que incorpora segells de garantia de qualitat i que t'ofereix el rendiment més optim per a la teva impressora 

Estalvia en tinta i tòner genèric

Si necessites cartutxos d'impressora, som la teva solució; els nostres cartutxos de tinta i tòner compatibles barats tenen més capacitat que els originals i la mateixa qualitat d'impressió. Et garantim que no tindràs problemes amb la durabilitat ni la compatibilitat, i ens comprometem a resoldre qualsevol incidència perquè la teva satifacció sigui òptima. En la nostra botiga en línia de venda de cartutxos per a impressores trobaràs tot tipus de cartutxos de tinta tant compatibles, com cartutxos de tinta i tòner originals.

La tinta d'impressora com els cartutxos de tòner genèrics que oferim són de primera qualitat i et proporcionen un rendiment igual o superior als cartutxos de tinta originals en durabilitat i compatibilitat. Un cartutx econòmic per la teva impressora no vol dir renunciar a les millors prestacions; tots els cartutxos i tòner compatibles disposen de garantia de funcionament, perquè puguis comprar-los amb total tranquil·litat. Guanya en estalvi i reducció en el cost d'impressió!

Troba la teva Botiga

Disposem de 4 centres repartits per tot Catalunya.

Troba la teva Botiga.

Veure més

icon

Enviaments en 24-48h

Opció de recollir en botiga.

icon

Garantia de qualitat

Funcionament òptim garantit.

icon

Tens dubtes?

Parlem? Contacta'ns!

icon

Pagament Segur

Pagament segur garantit.