Com canviar els cartutxos CANON ?
Escrit per      22/04/2021 11:55:35    Comentaris 0
Com canviar els cartutxos CANON ?

Substitució d'un cartutx FINE

Quan es produeixin errors o precaucions de tinta restant, els llums de tinta i la llum d'Alarma (Alarm) parpellejaran per informar de l'error. Compti el nombre de centelleigs i dugui a terme l'acció oportuna.

important:No toqueu els contactes elèctrics (A) dels brocs de l'capçal d'impressió (B) de l'cartutx FINE. Si ho fa, és possible que l'equip no imprimeixi correctament

Si s'extreu un cartutx FINE, substituïu immediatament. No permeti que a l'equip li falti el cartutx FINE.Un cop instal·lat un cartutx FINE, no ho traieu de l'equip ni el deixi exposat sense protecció. Altrament, el cartutx FINE s'assecarà i l'equip no funcionarà correctament quan torni a instal·lar-lo. Per mantenir una qualitat d'impressió òptima, utilitzeu els cartutxos FINE durant sis mesos a comptar des del primer ús.

Encara que imprimeixi amb una única tinta, deixi el cartutx FINE buit instal·lat. Si el cartutx FINE de color o el cartutx FINE negre no està instal · lat, es produirà un error i l'equip no podrà imprimir.És possible que la tinta de color es consumeixi tot i que s'imprimeixi un document en blanc i negre o encara que s'hagi especificat la impressió en blanc i negre.

Durant la neteja estàndard i la neteja a fons de l'capçal d'impressió, es consumeix tant tinta de color com tinta negra; aquests procediments poden ser necessaris per a mantenir el rendiment de l'equip. Quan la tinta s'esgoti, substitueixi immediatament el cartutx FINE per un de nou.

1. Assegureu-vos que l'alimentació estigui encesa.

2. Reculli la safata de sortida de paper i l'extensió de la safata de sortida.

3. Obriu la tapa.

4. D'aquesta manera, el suport de l'cartutx FINE es desplaçarà fins la posició de substitució.

precaució: No s'aferri el suport de l'cartutx FINE per impedir el seu desplaçament ni moure a la força. No toqueu el suport de l'cartutx FINE fins que s'hagi aturat completament.

No toqueu les peces metàl·liques ni qualsevol altra peça de l'interior de l'equip.

Si la tapa oberta durant més de 10 minuts, el suport de cartutx FINE podria desplaçar-se i la llum d'Alarma (Alarm) encendre. En aquest cas, tanqueu la tapa i torni a obrir-la.

5.Traieu el cartutx FINE buit.

6.Premeu el cartutx FINE fins sentir un clic.

7.Traieu el cartutx FINE.

8.Prepareu un nou cartutx FINE.

9.Tregui un cartutx FINE nou de l'paquet i tregui amb cura la cinta protectora (C).

10.Instal·leu el cartutx FINE.

11.Inseriu el cartutx FINE nou de forma inclinada en el suport de cartutx FINE.

12.El cartutx FINE de color s'ha d'instal·lar a la ranura esquerra, i el cartutx FINE negre a la ranura dreta.

important:Inseriu amb cura el cartutx FINE perquè els contactes elèctrics no toquin el suport de cartutx FINE.

13. Premeu el cartutx FINE cap a dins i cap amunt fins que s'ajusti al seu lloc.

important:Comproveu si el cartutx FINE està correctament instal·lat.L'equip no podrà imprimir llevat que el cartutx FINE de color i el cartutx FINE negre estiguin instal·lats. Assegureu-vos d'instal·lar dos cartutxos.

15.Tanqueu la tapa.

Nota:Si la llum d'alarma (Alarm) encara està encesa o parpelleja després de tancar la tapa, dugui a terme l'acció oportuna.Si es produeix un errorL'equip pot fer soroll mentre està en funcionament.

16.Ajusteu la posició de l'capçal d'impressió.Després de substituir el cartutx FINE, realitzi l'alineació de l'capçal d'impressió.

Comentaris

Regístrat per publicar un comentari