Com Canviar els Cartutxos EPSON?
Escrit per      22/04/2021 11:11:04    Comentaris 0
Com Canviar els Cartutxos EPSON?

Com retirar i instal·lar els cartutxos de tinta EPSON ?

Assegureu-vos de tenir a la mà els cartutxos de recanvi abans de començar. Ha d'instal·lar els cartutxos nous immediatament després de retirar els cartutxos usats.

Precaució:Deixi els cartutxos vells instal·lats a la impressora fins que estigui llest per reemplaçar per evitar que es ressequin els brocs el capçal d'impressió. No tregui els cartutxos de tinta de la seva embolcall fins que estigui llest per instal·lar-los. Els cartutxos estan embalats hermèticament per garantir la seva fiabilitat.

1.Engegueu el producte.

2. Aixequi la unitat de l'escàner.

precaució:No mogui el capçal d'impressió amb la mà; en cas contrari, podria danyar el producte. No toqueu el cable pla blanc que es troba a l'interior de la impressora.

Si l'indicador    de tinta està encès, premi el botó   de cancel·lar. Si l'indicador de tinta parpelleja o apagat, premeu i mantingueu premut el botó de cancel·lar per 6 segons fins que el suport dels cartutxos de tinta es mogui a la posició de canvi de cartutxos. Si un cartutx té un nivell de tinta baix o està esgotat, el capçal d'impressió mou aquest cartutx a l'indicador de verificació de cartutxos de tinta.

4. Premi el botó de cancel·lar. El capçal d'impressió mou el següent cartutx que té un nivell de tinta baix o està esgotat a l'indicador de verificació de cartutxos de tinta. Seguiu prement el botó de cancel·lar fins que el capçal d'impressió es mogui a la posició de canvi de cartutxos.

Si no hi ha cartutxos esgotats o amb un nivell de tinta baix, el capçal d'impressió es mou directament a la posició de canvi de cartutxos.

5.Premeu la llengüeta de l'cartutx i aixequi'l per extreure'l.

Nota: Rebutgi els cartutxos usats amb cura. No desmunt o intenti omplir un cartutx usat. Notes: Si es taca la pell amb tinta, lávesela bé amb aigua i sabó. Si li entra tinta als ulls, enjuágueselos immediatament amb aigua. Si li entra tinta a la boca, escúpala i acudeixi a un metge immediatament. Mantingui els cartutxos de tinta fora de l'abast dels nens.

6.Abans d'obrir l'embolcall de l'cartutx nou, sacsegeu-lo amb cura quatre o cinc vegades.

precaució:No agiti els cartutxos després d'obrir els embolcalls ja que la tinta es podria vessar.

Traieu el cartutx de l'embolcall. precaució:No toqueu el xip verd de l'cartutx. Instal·leu el cartutx nou immediatament després de retirar el vell; si no, el capçal d'impressió es pot ressecar i impedir el funcionament del producte.

7.Traieu la cinta adhesiva groga de lateral de l'cartutx. precaució:No retiri cap altra etiqueta o es vessarà la tinta.

8.Col·loqueu el cartutx nou en el suport i empenyeu cap avall fins que encaixi al seu lloc.

9.Baixeu la unitat de l'escàner.

Premi el botó   de cancel·lar. El capçal d'impressió es desplaça a la posició d'inici i la impressora comença a carregar la tinta. Aquest procés es triga aproximadament 2 minuts. Quan l'indicador d'encesa deixi de parpellejar i romangui encès, la càrrega de tinta ha acabat.

precaució:Mai apagueu el producte mentre l'indicador d'encesa parpellegi o gastarà tinta.

Nota: Si l'indicador de tinta roman encès després que el capçal d'impressió es mou a la posició d'inici, és possible que un cartutx de tinta no estigui instal·lat correctament. Premi el botó de cancel·lar, després premeu el cartutx cap avall fins que encaixi al seu lloc.

Si retira un cartutx que està esgotat o que té un nivell de tinta baix, no podrà tornar a instal·lar el cartutx i utilitzar-lo.

Comentaris

Regístrat per publicar un comentari