Com canviar els cartutxos HP ?
Escrit per      20/04/2021 16:43:04    Comentaris 0
Com canviar els cartutxos HP ?

Com Canviar els Cartutxos HP?

1. Enceneu la impressora.

2. Obriu la porta d'accés als cartutxos de tinta. la tapa pot obrir cap amunt o cap avall i sol ser la que té el logo i model integrat.

3. Espereu fins que la impressora quedi inactiva i en silenci abans de continuar. Escoltessis el soroll de la portadora d'impressió col·locant-se a l'esquerra de la impressora.

4. Premeu el cartutx lleument cap avall per deixar-lo anar i després traieu de la ranura.

5. Traieu el cartutx de tinta nou de l'embalatge. Aneu amb compte de tocar només el plàstic negre de l'cartutx de tinta. Aquest tipus de cartutxos porten integrat el capçal d'impressió, a més d'un circuit integrat o xip per marcar nivells de tinta i altres paràmetres, és important no tocar per poder obstruir espatllar amb les càrregues electrostàtiques. No toqueu els contactes de color coure dels brocs de tinta. «Si toca aquestes peces, pot provocar obstruccions, falles de la tinta i connexions elèctriques defectuoses.»

6. Traieu la cinta de plàstic de l'cartutx de tinta.

7. Agafeu el cartutx de tinta pels costats, amb els contactes apuntant cap a la impressora, inseriu-lo a la seva ranura i empenyeu suaument fins que encaixi al seu lloc. Si no encaixa bé revisi que no està confonent la ranura de l'negre amb el color o viceversa porta pestanyes diferents i si ho forces acaba entrant però pots danyar l'equip, molt que no serial a el primer que li passa.

8. Si és necessari, repetiu aquests passos amb l'altre cartutx de tinta.

9. Tanqueu la porta d'accés als cartutxos de tinta

Comentaris

Regístrat per publicar un comentari